Træningssamarbejde mellem TCO og KTK

Kære spillere og forældre

 

Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for et nyt spændende samarbejde imellem KTK og TCO, som starter op umiddelbart efter efterårsferien.

 

Det er bestyrelsens mål med samarbejdet, at det skal give ny inspiration til såvel spillere som trænerstab i TCO & KTK. Via samarbejdet får vi mulighed at tilbyde træning på højeste internationale niveau i form af vores nye cheftræner Bill Eastburn og hans assistent Eddy Kranjcevic.

 

At der er tale om et par særdeles erfarne herrer kan ses længere ned i teksten. Samarbejdet indledes med 5 ugers camp, som kommer til at foregå i KTK, hvor vi kommer med trænerstab og spillere. Det bliver særdeles intensivt, og til tider lidt trangt, da der kommer flere spillere på banerne. Træningstider vil også kunne blive ændret, men vi kan til gengæld love at det bliver en kæmpe oplevelse for spillerne.

 

Internationalt tennis program i 2 klubber med fælles ambition, vision, kultur

og drømmen om at producere Internationale spillere.

 

IMG_2028

 

 

Samarbejde gør stærk  

 

Når alt går vel, så indledes samarbejdets anden fase, hvor vores nye hal med 6 baner i Marienlyst forventes at stå klart. Herefter er det meningen, at træningen på eliteniveau skiftevis vil skulle afvikles i hhv. KTK og TCO. Der vil naturligvis også blive samarbejdet på andre niveauer som fx camps for spillere fra tennisskolen, træningsarrangementer og venskabsturneringer for motionister m.m.

 

Vi vil med andre ord opfordre såvel spillere, forældre og medlemmer i TCO til at tage godt imod dette nye tiltag og se mulighederne i det nye projekt.

 

Om Trænerteamet

Eddy Kranjcevic, kroatisk professionel spiller og coach fra Florida USA, som nu er i Stuttgart kommer og hjælper med at igangsætte TCO og KTK samarbejdet.

 

Eddy er træner for den tyske professionelle spiller Cedrik-Marcel Stebe som var nr. 71 på ATP’s rangliste. Han nåede sin første ATP World tour kvart finale ved Mercedes Cup i 2011 hvor han vandt over Nikolay Davydenko og Fabio Fognini. Med WC til German Open vandt han over Juan Carlos Ferrero.

Eddy

Om Eddy: Hans serv blev målt på ATP turen til 232km/h. Han vandt over Thomas Enquist ATP nr4. Magnus Norman ATP nr2 and James Blake ATP nr. 12. I marts 1995 afsluttede han sin karierre som professional spiller pga. en skade. Et år efter startede han som Coach på IMG Academies i Florida som hittingpartner for Marcelo Rios, Petr Korda, Andre Agassi, Paul Henri Mathieu, Jennifer Capriati, Monica Seles, Jelena Bovina, Williams søstrene, Mark Phillippousses og Tommy Haas.

 

 

Fra TCO kommer vores amerikanske cheftræner Bill Eastburn.

Bill Us open

 

Bill Eastburn fra Florida i USA er professionel udviklings coach med over 20 års international erfaring, har tidligere arbejdet som coach hos Sony Ericsson WTA, ITF og har derudover flere års erfaringer fra forskellige akademier bl.a: Palmer Academy Florida Saddlebrook under Pete Sampras, Jim Courier og Jennifer Capriati.

 

Bill har arbejdet med udvikling af verdens topspillere og trænere på både junior- og seniorniveau og anses som specialist i udvikling af juniorspillere og fysisk træning dertil. CV’et som coach viser mere end 25 grand slam turneringer (bl.a. US Open, Australian Open, French Open og Wimbledon), man kunne blive ved, listen af navne og erfaringer er lang.