Tennis Club Odense – hvem er vi?

Tennis Club Odense er Fyns ældste og største tennisklub og vores vision er ”en hel klub med plads til alle”. Vi tilbyder træning uanset alder og niveau. Vi har dygtige og uddannede trænerteams specialiseret i børn og begyndere over ungtalenter til voksne og ældre.

Har du aldrig spillet tennis før? Har du spillet lidt eller er du super øvet? Vil du bare spille for sjov, for at hygge med vennerne, for at møde nye mennesker eller har du store ambitioner? Uanset hvad, så er TCO klubben for dig.

Vi har 12 udendørs grusbaner samt 1 hardcourtbane – alle af høj standard midt i pragtfulde grønne omgivelser i Ådalen. Anlægget ligger lige ned til Odense Å ved siden af Odense Boldklub (OB) centralt i Odense.

I vintersæsonen spiller vi indendørs på hardcourt (PlexiCushion underlag som Australian Open) i den offentlige tennishal i Marienlyst med 6 baner og minitennis på Sct.Knuds Gymnasium, Læssøegade 154, 5230 Odense M.

Vi forsøger altid at matche vores spillere efter niveau og behov for at hver enkelt spiller kan få det størst mulige udbytte. Vore trænere er opmærksomme på at spotte talenter så de ikke overses. Konkurrence er en integreret del af den daglige talenttræning, da vi tror på at daglig eksponering mod konkurrence styrker os alle både på tennisbanen men også udenfor. Vi sørger for den komplette tennisuddannelse fra ung til gammel i et stærkt socialt miljø.