Tennissportens dag – frivillige søges

Igen i år vil tennisklubber landet over afholde Tennissportens dag for at invitere interesserede indenfor i klubberne, introducere dem til tennisporten og forhåbentlig hverve en masse nye medlemmer. I år vil det ske LØRDAG D. 5 MAJ.

Vi har de senere år fået mange nye medlemmer på netop denne dag, hvor vi ud over at tage godt imod potentielt nye medlemmer plejer at lokke med et godt tilbud på kontingent og træning for nye spillere. Erfaringen viser dog, at det kræver et seriøst stykke arbejde op til og på dagen. Der skal skabes masser af opmærksomhed om begivenheden – opslag og pjecer, nyheder på de sociale medier, aktivering af netværk – for at skabe interesse og opmærksomhed, som kan få folk til at dukke op. På dagen er det vigtigt at en god gruppe af ambassadører for klubben står klar til at byde velkommen i klubben,  meget gerne byde på lidt bagværk, kaffe og saftevand, eventuelt spille med de fremmødte og ellers dele ud af deres erfaring og glæde for tennisspillet og klublivet. Jeg har tidligere været tovholder på denne dag, men kan ikke være med i år, da jeg er bortrejst. Jeg vil dog gerne være med til at kickstarte planlægningen og bidrage med erfaringer fra tidligere år. 

Hvis du kunne tænke dig at være med, så smid en mail til mig på: mereomtennis@gmail.com. Du kan starte med at læse mere om dagen på: https://www.bevaegdigforlivet.dk/tennis/for-klubber/tennissportens-dag/om-tennissportens-dag Fra denne side er der også et link til en Facebook-gruppe med masser af tips og tricks til hvordan man får skabt de optimale rammer for dagen.

Mvh Vivian Lindberg