TCO II – Nyborg (2. Div. Herre) Del 1

Kamp mod Nyborg i 2. division.

Planlagt var, at spille med Johnny, mig, Sebastian og Haris.

På grund af regn blev kampen spontant flyttet fra kl. 09.30 til kl. 12, hvilket havde til resultat at Sebastian ikke længere havde mulighed at medvirke i hele kampen, og der blev derfor energiskt søgt efter en reserve. Heldigvis kunne Flemming tilbyde at spille double, og aftalen med Nyborg blev at vi ville starte med Sebastians single samt Flemmings dobbel, hvorefter de to ville kunne tage videre til planlagte aktiviteter.

Ved ankomst i Nyborg startede straks et massivt regnvejr, og det stod klart, at vi ikke ville kunne nå at spille de to nævnte kampe i tid, specielt som kun to baner realistiskt betragtet ville kunne blive spilfærdige, og der parallelt blev spillet en damekamp på disse.

Der blev derfor besluttet at udsætte disse to kampe til onsdag den 19.08, hvor Johnny, Flemming og Sebastian tager til Nyborg for at spille double hhv. single.

Hvordan gik det så på banerne?
Johnny tabte i to sæt mod en dygtig defensivspiller, hvor der sikkert var vinderchanser, specielt på en ikke så regnvåd, langsom bane.
Undertegnede vandt singlen på position 2, og tog dermed revanche for en af 1. holds spillerne, som tabte ret klart indendørs.
Haris vandt sin single på 4. position med en fin præstation.
2. double med mig og Haris tabtes i match tiebreak.

Stilling dermed 2-2 før de to resterende kampe, umiddelbart med gode vindermuligheder på onsdag. Go TCO!