TCO GPS Cup 2015

En udfordrende forlænget weekend med over 200 tenniskampe er overstået. Vi har haft travlt og fået masser af gode oplevelser endnu en gang i år. Tusind tak til de frivillige som har ydet en stor indsats for klubben og tak til alle spillere som har leveret “underholdningen” og godt humør vejret til trods – der er allerede bestilt sol og sommer til næste forår 😉
Vejret var en udfordring både før og under turneringen, pga. frost og regn men turneringen blev gennemført med kun ganske få udsættelser og afbrydelser og kampene blev afviklet i god ro og orden og spillerne fik prøvet deres grænser af under vanskelige og uvante forhold.
Finalesøndagen startede med fem afbrudte/udskudte Senior GPS kampe fra lørdag, regnen, mørke og bløde baner havde desværre hobet sig op. I løbet af søndagen kom regnen tilbage og vanskeliggjorde forholdene, dog valgte spillerne kun i et enkelt tilfælde at spille indendørs – U12 Dame GPS finalen.

Grundet tidspunktet og forholdene valgte vi at udskyde en enkelt Senior Herre GPS semifinale og både finalen i Senior Herre GPS (spilles 28/4 kl. 16.00) og Senior Dame GPS. Disse spilles i skrivende stund på Sjælland i stedet. Senior Dame GPS er just afgjort med Simone Alipieva som vinder over Frederikke Svarre. Opdatering – Søren Wedege vinder Herre Senior GPS finalen.
IMG_4868

IMG_4868