I Tennis Club Odense er der flere spillere, der deltager i ITF turneringer og vi har også tidligere afholdt og vil gerne i fremtiden afholde en ITF turnering hvert år i juni måned.

ITF junior tour har lidt flere kategorier: A,B1,B2,B3,C,1,2,3,4,5 så det handler bare om at starte i god tid.I Tennis Club Odense hjælper vi spillerne og forældre med at planlægge deres årlige turneringsaktiviteter.

Tennis Club Odense afholder fra tid til anden kurser om disse internationale tuneringer samt forældrekurser som er obligatoriske for spillere, der deltager i TCO´s program. Har du eller dit barn ønske at begynde med internationale turneringer eller ønsker i at komme på et af vores forælderkurser, så send os en mail kontaktTCO@gmail.com.

Tilmeldinger til turneringer på ITF Junior Tour skal foretages online af spilleren selv via ITF’s hjemmeside http://www.itftennis.com/juniors/

Spilleren skal have et aktivt IPIN-medlemskab for at kunne logge ind og tilmelde samt trække sig fra turneringer på ITF’s turneringskalender. IPIN-medlemskab registreres online på ITF’s hjemmeside https://ipin.itftennis.com/

Via denne online service har spilleren mulighed for følgende:
• Tilmelde sig til og trække sig fra turneringer
• Styre deres eget turneringsskema via IPIN Online Service
• Se opdaterede entry lister

Bemærk!
Kun i helt særlige tilfælde, hvor spilleren har problemer med sin IPIN-konto kan tilmeldingen ske per fax direkte til ITF. Det er ikke tilladt at tilmelde sig direkte til turneringen – tilmeldinger sendt direkte til turneringer vil ikke blive accepteret.

ITF – kontaktoplysninger:

The International Tennis Federation
Bank Lane
Roehampton
London
SW15 5XZ
United Kingdom

Telefon: +44 (0)20 8878 6464
Fax: +44 (0)20 8392 4735
Mail: juniors@itftennis.com