Indendørs træning

Kære juniorer og seniorer, 

så lakker udendørssæsonen 2021 mod enden. Sidste udendørs træning afvikles i næste uge, så fra d. 4/10 rykker vi indendørs. 

FOR JUNIORER

Fra 4/10 starter vi indendørs på 3 forskellige lokationer: skumtennis på Skt. Knuds Gymnasium, Odense Tennis Center i Marienlyst og Fruens Bøges tennishal på Dalumvej. Der arbejdes intensivt på træningsplanen, og der er som altid mange brikker der skal falde på plads: banebookinger, trænerbemanding priser mv.

Juniorer som allerede har været med på træning udendørs og har tilkendegivet at de ønsker at fortsætte udendørs, skulle være i dialog med Anastasia omkring indendørs-plan. Hvis dette ikke er sket, så skriv til: mereomtennis@gmail.com. 

Juniorer som er nye i klubben og gerne vil begynde til træning skal oprette en profil i Klubmodul og skrive sig på venteliste til træning – også via Klubmodul

Der vil snarest blive oprettet nye hold (abonnementer) i Klubmodul, som vi vil bede jer om at tilmelde jer ift. betaling. Info om priser følger snarest og vil lægge ca. på samme niveau som sidste år. Træningen er en smule dyrere indendørs, da vi har større udgifter til baneleje. 

 

FOR SENIORER

Seniorer som har trænet udendørs skulle gerne være i dialog med Alexander Ventrup. Nye medlemmer som er interesseret i træning, skal oprette en profil i Klubmodulet og skrive sig på venteliste til SENIORtræning