Davis Cup billetter til Danmark vs Spanien (Rabatbilletter i Tennis Club Odense)

Kære medlemmer

Tennis Club Odense arrangerer igen i år en fælles tur til landskamp – denne gang mellem intet mindre end Danmark og Spanien på dansk grund i Odense Idrætshal den 18.-20. september.

Allerede nu 8 dage før officiel frigivelse af billetterne åbner Tennis Club Odense op for forsalg for rabatbilletter til medlemmer af TC Odense.

Vinderen af opgøret fortsætter på det næsthøjeste Davis Cup-niveau, Europa/Afrika Group I, mens taberholdet kastes ud i et decideret nedrykningsbrag mod Sverige (30. oktober – 1. november).

”Alt tyder på, at Spanien stiller til start med de levende tennislegender Rafael Nadal og David Ferrer, hvilket gør hele Davis Cup-ugen til noget ganske særligt.

”Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes at trække en af de mest attraktive danske tennisoplevelser i mange år til Odense. Når de spanske stjerner skal dyste mod det danske Davis Cup-landshold bliver det ikke bare en kæmpemæssig sportslig oplevelse, som vi fynboer får helt tæt på.

Det eksakte underlag, Danmark-Spanien-kampen skal afvikles på i Odense Idrætshal, kaldes Deco Turf (brugt i Davis Cup-kampen mod Finland i 2009). Det internationale tennisforbund (ITF) afviste tidligere på måneden DTF’s førsteprioritet, det røde Taraflex, der bl.a. benyttedes i sidste års Davis Cup-oprykningsfinale mod Moldova.

Deadline for holdnomineringer er tirsdag den 8. september, og begge de sportslige ansvarlige, Conchita Martinez og Kenneth Carlsen, har herefter mulighed for at udskifte to spillere frem til lodtrækningen torsdag den 17. september.

Odense Idrætshal, Højstrupvej 5, 5200 Odense V. (tilskuerkapacitet 2.200)

Foreløbigt program:

Mandag den 14. september: Indledende træningssessioner i Odense Idrætshal.

Tirsdag den 15. september: Pre Draw-pressemøder i Odense Idrætshal.

Onsdag den 16. september: Official Dinner.

Torsdag den 17. september: Lodtrækning og pressemøder.

Fredag den 18. september kl. 16.00: To singlematcher bedst af fem sæt.

Lørdag den 19. september kl. 16.00: En doublematch bedst af fem sæt.

Søndag den 20. september kl. 14.00: To singlematcher.

Referee: Roberto Ranieri (Italien).

Stoledommere: Alexandre Robein (Frankrig) og endnu unavngiven.

Underlag: Deco Turf.

Bold: HEAD ATP.

Billetpriser – se herunder (BEMÆRK ved køb af billetter gennem TCO gives stor rabat på nedenstående priser) – Frigives til salg Torsdag den 13/8. <<< KLIK HER>>>