Overvejer du at begynde til tennis?

– så er du kommet til det helt rette sted!

  • tennis kan forlænge dit liv, siger internationale forskere!
  • det er super sjovt og sundt at spille tennis
  • alle kan lære at spille tennis og du kan spille tennis hele livet
  • tennis udfordrer dig mentalt, fordi et tennisslag kan sammenlignes med et taktisk træk på skakbrættet
  • tennis kan både være en individuel sport og en holdsport
  • der er mange medlemmer i klubben, så du kan udvide dit personlige netværk og få skabt relationer med ligesindede med interesse for sporten.

Hvad gør jeg for at komme i gang nu?

Hvis du allerede har en makker og ønsker at blive medlem, så du kan booke baner og spille på egen hånd, så følger du vejledningen her

Straks efter du er meldt ind i klubben og har betalt kontingent, kan du booke bane og spille med andre medlemmer af klubben ligeså tit du vil. Du betaler altså for retten til at kunne spille hver dag i udendørssæsonen med andre medlemmer af Tennis Club Odense.

Hvis du også ønsker træning, skal du betale en træningsafgift. Prisen afhænger af hvor mange gange du ønsker at træne om ugen.Vi har træningshold for både børn, juniorer og voksne – og både for nybegyndere og mere erfarne spillere. Læs mere under menuen træning, hvorfra der er link videre til tilmeldingssiden.

Hvis du skal ind på banerne tidligt på dagen eller i weekenden, kan du få brug for en nøglebrik. Nøglebrik udleveres efter aftale med klubben på telefon 42 50 70 20 eller via mail birgittesonsby@gmail.com

 

Træningstider

Vi har to træningsprogrammer om året – udendørs og indendørs. Når man har tilmeldt sig et hold, følger man dette resten af sæsonen. Udendørstræning foregår typisk fra maj til og med september. I juli og de første uger af august er der sommerferie og altså ingen træning. Indendørssæsonen starter omkring 1/10 og fortsætter frem til 1/4.