Træningen i Tennis Club Odense har siden sommeren 2017 foregået som et samarbejde med Fruens Bøge Tennisklub. Vi arbejder i øjeblikket på træningsplaner for udendørssæsonen 2019. Der vil komme information på siden her, når vi er klar.

Hvis du godt kunne tænke dig at komme på et hold eller har andre spørgsmål til klubtræningen, er du velkommen til at henvende dig per mail: mereomtennis@gmail.com

Baggrund:

Odenses to største tennisklubber besluttede i sommeren 2017 at igangsætte et samarbejde omkring træning og udvikling af spillere. Målet var og er at styrke tennismiljøet i Odense og på Fyn. Op til efterårsferien afholdt den samlede trænerstab forældremøde og præsenterede visionerne og planen for træningen fremadrettet. Du kan læse oplægget fra mødet her. Se også nyheden om samarbejdet og de mange dygtige trænere og spillere på Facebook.