Træningsafgift:

Tilmelding til holdtræning sker via denne vejledning:

>>> Følg denne vejledning <<<

Nedenfor kan du se vores skema for træningsafgifter. Der betales løbende månedsabonnement og perioder med ferier og overgange mellem sommer- og vintersæson er indregnet, så man betaler også i de perioder hvor klubben holder lukket.

Antal træningspas pr. uge
1 2 3 3+1 3+2
Pris pr. måned 249 399 599 749 849
1 Morgenpas 2 Morgenpas

Privattimer: Det er dog muligt at købe en privattræner. Retningslinier for Privattræning-TCO Træning er, når et barn spiller med/undervises af en voksen, der ikke er familierelateret. Dette også selvom spillet/træningen foregår uden betaling af honorar.

Privattrænere til rådighed i TCO for medlemmer:

Bill Eastburn – 225 kr. i timen (+ leje af bane)

Nils Baastrup – 175 kr i timen. (+ leje af bane)

Alle trænere i klubbens trænerteam er godkendt til privattræning, men ikke alle stiller sig til rådighed for privattræning. Kontakt klubben på info@tennisclubodense.dk

Slagtræning/Hittingpartner:

Som supplement til privattimer og klubtræning har du mulighed for at hyre en “hittingpartner”.
Sebastian Bertram U18, årg. 1998 og assistent træner i TCO
Formål: at få slået en masse, dvs. slagtræning med fokus på sikkerhed, tempo og præcision, krydret med pointspil.
Pris: Kr. 100 pr. time.
Bookes ligesom privattimer via info@tennisclubodense.dk