Igen i år tilbyder TCO muligheden for at træne en masse tennis i sommerferien. Læs mere under punktet Tennis camps 2018 eller spring direkte til tilmeldingen ved at klikke her

Den daglige træning foregår som et samarbejde mellem Fruens Bøge og Tennis Club Odense, hvilket betyder at begge klubbers anlæg er i brug – TCO’s anlæg (Sdr. Boulevard 172) og FBT’s anlæg (Mejerivej 3). Husk at tjekke på hvilket anlæg din træning skal foregå. Hvis du træner flere gange i ugen, kan det være på forskellige anlæg! Træningsholdene vil bestå af spillere fra begge klubber. Da trænerne ikke på forhånd kender alle spillere og deres niveau, vil der i starten kunne rykkes lidt rundt på spillerne, for at skabe de bedst mulige hold.

Du tilmelder dig på følgende måde:

1. Se hvilket hold du gerne vil gå på i træningsplanen (linket åbner en ny side)
  2. Gå til klubmodulet (linket åbner en ny side)  for at tilmelde dig det relevante hold. Hvis du er ny i klubben, skal du oprette en profil, før du kan tilmelde dig et hold.

Husk at deltagelse i træningen forudsætter at man er medlem i klubben. Se hvordan du melder dig ind her

Spørgsmål vedrørende træningstilbud og hold eller ønsker om at flytte hold kan rettes til trænerteamet:
Mathilde Henriksen (bredde-ansvarlig): mathildeaaskov@hotmail.com
Mads Elholm (elite-ansvarlig): mads_elholm7@hotmail.com

Spørgsmål vedrørende tilmelding og betaling kan rettes til Kirsten Habicht: khabicht2@gmail.com

Vi glæder os til at se jer på tennisbanen
De bedste hilsner
Trænerteamet