Indendørstræningen for 2017/18 starter fra mandag 2/10 og tilrettelægges som et samarbejde mellem TCO og Fruens Bøge Tennisklub. Træningen foregår dels i gymnastiksalen på Sct. Knuds Gymnasium og dels i Marienlyst Centret. 
 
Alle som allerede er tilmeldt træning vil automatisk blive overflyttet til det/de relevant(e) hold. Hver spiller vil modtage en mail om, hvilke(t) hold det drejer sig om. Eventuelle ønsker om at flytte hold sendes per mail til Kirsten: khabicht2@gmail.com
 
For de som ønsker at træne 3 gange om ugen, vil det på udvalgte søndage være muligt at deltage i minitennis-træning i gymnastiksalen på Sct Knuds Gymnasium (se træningsplanen for datoer).
 
Hvis man ikke allerede er på et træningshold, men gerne vil deltage, skal man melde sig til under holdtilmeldingen. Husk at deltagelse i træningen forudsætter at man er medlem i klubben. Se hvordan du melder dig ind her
 
 
Hvis du har spørgsmål angående træning er du velkommen til at kontakte Kirsten Habicht: khabicht2@gmail.com
 
 
 
NB: fra 2016 har klubben indført månedsbetaling på træningsafgifterne for at fordele udgifterne på mindre beløb gennem året.