I Tennis Club Odense har der altid været et højt niveau af uddannelse blandt vore trænerteams. Vi mener, at det er en uundværlig del af trænergerningen at tilegne sig viden og vore trænere deltager derfor også jævnligt i opkvalificerende kurser som sikrer vore medlemmer den rette undervisning.
Klubben råder over 10-15 trænere, herunder et udpluk af disse.

mikkel lynge jakobsenMikkel Lynge Jakobsen (Danmark, sprog: dansk, engelsk)
Titel: Træner
Ansvarsområder: Juniorer og seniorer
Født: 1990
TennisUddannelse: Dansk Tennis Forbund KT 1+2+3, Kettlecross instruktør, Idrætslærer- og konsulent fra Paul Petersens Idrætsinstitut, Idræt og Sundhed – Syddansk Universitet
Spillerkarriere: 1. Division Herre TCO

david gabraDavid Gabra (Rumænien, sprog: engelsk, rumænsk)
Titel: Træner
Ansvarsområder: juniorer og seniorer
Tennisuddannelse: PTR (Professional Tennis Registry) Professional (10årige & derunder), PTR Professional (11-17årige), PTR Instruktør – Performance, PTR Cardio Tennis
Født: 1993
Spillerkarriere: 1. Division Herre TCO

Thomas Nielsen (Danmark, sprog: dansk, engelsk)

Titel: Træner
Ansvarsområder: Juniorer og seniorer
Tennisuddannelse: Dansk Tennis Forbund KT 1+2+3
Født: 1996
Spillerkarriere: Elitedivision Esbjerg, 1. Division TCO

NilsNils Baastrup
Træner for:  55+ rekruttering.
Født: 1945.
Tennis Uddannelse: Dansk Tennis Forbund KT 1+2+3+4 og og interne trænerkurser.
Trænerkarriere: ”Meget kort”. Startede 2008 som hjælpetræner og afsluttede KT 4 i 2011.
Spillerkarriere: ”Meget lang”.

Rasmus Okkels Jensen
Født: 1998.
Tennis Uddannelse: Dansk Tennis Forbund KT 1+2+3+4 og interne trænerkurser.
Trænerkarriere og kurser: Har i en periode trænet juniorer i Fjordager og Korup Tennisklub som assisterende træner.
Spillerkarriere: Har spillet tennis siden 2008. I 2010 vandt jeg guld til FM i softtennis U12 og bronze til DM i softtennis U12 + utallige af andre softtennis titler. I 2012 vandt jeg guld til FM i U14 HD. I 2012 har jeg desuden spillet med på Team Fyn U14 holdet, sideløbende har jeg være med til at vinde guld for TCO i FTU’s holdturnering som 1. single i U14.

JuliusJulius Wagner Nielsen
Født: 1999.
Tennis Uddannelse: Dansk Tennis Forbund KT 1 og interne trænerkurser.
Trænerkarriere: Elsker og har altid elsket at spille tennis:-).
Spillerkarriere: Fynsmester og meget aktiv turneringsspiller.

SebastianSebastian Bertram
Født: 1998
Tennis Uddannelse: Dansk Tennis Forbund KT 1+2+3+4 og interne trænerkurser.
Trænerkarriere: Har KT4, startede som træner i TCO april 2013.
Spiller-karriere: startet med tennis i TCO efterår 2011. Med til at vinde guld for TCO i FTU’s holdturnering i U14 i 2012. Deltaget i adskillige danske juniorturneringer.
Spiller 1.+2. div. og Jyllands-/Fynssere. Adskillige medaljer og mesterskaber i Fynske junior mesterskaber. TCO senior klubmester 2015