KONTINGENT

For at blive medlem i Tennis Club Odense skal du betale et årligt kontingent. Medlemsskabet giver ret til at booke baner på vores udendørsanlæg i Ådalen lige så tit du vil. Prisen afhænger af din alder og hvornår du melder dig ind i klubben. Der opkræves et administrationsgebyr på kr. 100 ved indmeldelse. Hvis man vil have en nøglebrik, så man har adgang til anlægget uden for de daglige åbningstider, skal man betale et depositum på kr. 150. Der refunderes 100 kr., når man afleverer brikken igen.

Priserne ved indmeldelse 1. april 2020 er:

Seniorkontingent 26-64 år Kr. 1600
Ungsenior (19-25 år) /studerende Kr. 1200
Juniorkontingent (7-18 år) Kr. 1200
Junior 0-7 år Kr. 300
Pensionist 65+ Kr. 1200
Passivt medlem Kr. 300

BANELEJE

I udendørssæsonen er banelejen en del af dit kontingent.

HVAD KOSTER TRÆNING I UDENDØRSSÆSONEN?

Mikrotennis:

1x træning pr. uge: 750 kr. (opkræves i 2 rater af 350 kr.)

Juniortræning U10-U18

Prisen for træning varierer ift. hvor mange træningspas du har:

1x træning pr. uge: 1280 kr. (opkræves i 2 rater af kr. 640). Hvis du træner 2 eller 3 gange pr. uge ganger du 1280 kr. med det antal pas du har.

Vær opmærksom på at tilmelding er bindende for hele sæsonen.

VÆRD AT VIDE OM PRISERNE

• Træningsafgiften dækker udgifter til baner, bolde, trænerlønninger og administration