Overvejer du at begynde til tennis?

– så er du kommet til det helt rette sted!

• tennis kan forlænge dit liv, siger internationale forskere!
  • det er super sjovt og sundt at spille tennis, og risikoen for skader er minimal
  • alle kan lære at spille tennis og du kan spille tennis hele livet
  • tennis udfordrer dig mentalt, fordi et tennisslag kan sammenlignes med et taktisk træk på skakbrættet
  • tennis kan både være en individuel sport og en holdsport
  • der er mange medlemmer i klubben, så du kan udvide dit personlige netværk og få skabt relationer med ligesindede med interesse for sporten.

Hvad gør jeg for at komme i gang nu?

Hvis du allerede har en makker og ønsker at blive medlem, så du kan booke baner og spille på egen hånd, så opretter du en profil via linket i højre side og betaler kontingent online. Så kan du straks efter booke bane med andre medlemmer af klubben. Nøgle til anlægget er nødvendigt for at komme ind på anlægget – nøgler udleveres efter aftale med klubben på telefon 61 68 11 00 eller via mail kontakttco@gmail.com

Når du har betalt kontingent er du medlem af klubben og kan booke baner på vores udendørsanlæg ligeså tit du vil. Du betaler altså for retten til at kunne spille hver dag i udendørssæsonen med andre medlemmer af Tennis Club Odense. Hvis du også ønsker træning, skal du betale en træningsafgift. Prisen afhænger af hvor mange gange du ønsker at træne om ugen.

Vi har træningshold for både børn, juniorer og voksne – og både for nybegyndere og mere erfarne spillere. Så snart træningsplanen for udendørssæsonen 2017 er klar, vil den blive lagt på hjemmesiden.

Hvis du ikke kan vente, så kontakt klubben på telefon 61 68 11 00 eller via mail: kontakttco@gmail.com og hør hvilke muligheder, der er.

Træningstider

Vi har to træningsprogrammer om året – udendørs og indendørs. I juli måned er der sommerferie og altså ingen træning. Når man har tilmeldt sig et hold, følger man dette resten af sæsonen. Udendørstræning foregår typisk fra uge 16-24 og igen fra uge 32-38. Indendørssæsonen løber fra uge 40 til uge 13.